Ανατροπή τρακτέρ: Νεκρός 19χρονος, βαριά τραυματίας συνομήλικος του

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Νεκρή μία 52χρονη

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 19χρονος από εκσκαφέα που ανατράπηκε στο Ρέθυμνο την Κυριακή. Στο ίδο συμβάν ένα ακόμη αγόρι τραυματίσθηκε βαριά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το δυστύχημα με την ανατροπή του εκσκαφέα συνέβη στη Δημοτική ενότητα Φοίνικα Ρεθύμνου. Για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών χρειάσθηκαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Κάτω από το τρακτέρ ανασύρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος ο 19χρονος και βαριά ένα αγόρι περίπου συνομήλικό του. Ο δεύτερος, λόγω της εξαιρετικά σοβαρής κατάστασής του, καθώς φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα, διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Τα πρώτα 24ωρα για τον νεαρό πολυτρταυματία είναι κρίσιμα όπως είπαν οι γιατροί και περιμένουν πρώτα να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx