Πυρκαγιά στην Ηλεία: Συντονιστική σύσκεψη υπό τον Βασίλη Κικίλια

Πυρκαγιά στην Ηλεία: Συντονιστική σύσκεψη υπό τον Βασίλη Κικίλια
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της σύσκεψης στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν περιοχές της χώρας, Λάρισα, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. Νωρίτερα συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου, η οποία αναβάθμισε μερικώς την κακοκαιρία. Στη σύσκεψη, η οποία εστίασε στον συντονισμό δράσεων αντιπλημμυρικού σχεδιασμού και θωράκισης σε ολόκληρη την περιοχή της Θεσσαλίας, η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν ο Αντιστράτηγος της Πυροσβεστικής, Ευάγγελος Φαλάρας και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήρης Κουρέτας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

Συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια για τη φωτιά που είναι σε εξέλιξη στο Γεράκι Ηλείας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν συναρμόδια υπουργεία, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, σωμάτων ασφαλείας, των ενόπλων δυνάμεων καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη έγινε ενημέρωση και για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Πανόπουλου Ηλείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx