Σε κρίσιμη κατάσταση πέντε άτομα που αντί για ρακή, σερβιρίστηκαν καθαριστικό πλυντηρίου

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στον Κηφισό - ΙΧ προσέκρουσε πάνω στις μπάρες

Πολύ σοβαρό περιστατικό απασχολεί γιατρούς και αστυνομία στο Ηράκλειο, καθώς μια παρέα πέντε ατόμων (οι τρεις, τουρίστες) βρέθηκε στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση, όταν αντί για σφηνάκια με ρακή ήπιε καθαριστικό πλυντηρίου. Πρόκειται για δύο Άγγλους, έναν Γερμανό και δύο εργαζόμενους του ξενοδοχείου, ηλικίας 35 έως 69 ετών σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα χθες το βράδυ οι τρεις τουρίστες διασκέδαζαν σε μπαρ ξενοδοχείου μαζί με τρεις εργαζόμενους σε αυτό. Μία 29χρονη υπάλληλος φέρεται ότι αντί να σερβίρει σφηνάκια με αλκοόλ, έβαλε κατά λάθος στα ποτήρια καθαριστικό (ίσως καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων). Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν 6 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο. Μία από τους πέντε ήταν και η κοπέλα που σέρβιρε τα ποτά. Εκεινη πήρε εξιτήριο και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία, όμως είναι μεταξύ των συλληφθέντων, όπως και ο διευθυντής της ξενοδοχειακής μονάδας και ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου.

Φέρονται να κατηγορούνται για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια. Παραμένει αδιευκρίνιστο, για ποιο λόγο η κοπέλα δεν έπαθε σχεδόν τίποτα ενώ οι άλλοι πέντε δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη είπε ότι δεν ήξερε πως το γυάλινο μπουκάλι είχε καθαριστικό. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τα πέντε άτομα στη ζωή και τα διασωλήνωσαν. Νοσηλεύονται όλοι σε ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 ένας εκ των πέντε ατόμων, εργαζόμενος στο ξενοδοχείου, ηλικίας 38 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, χρειάστηκε να μεταφερθεί το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ελλείψει κρεβατιών στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Εκτός των άλλων, έχουν υποστεί όλοι και οίδημα στον οισοφάγο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx