Η Emirates Airlines απαγορεύει στις πτήσεις βομβητές και ασυρμάτους

Η Emirates Airlines απαγορεύει στις πτήσεις βομβητές και ασυρμάτους

Η αεροπορική εταιρία Emirates Airlines των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) απαγόρευσε στους επιβάτες της να έχουν μαζί τους στις πτήσεις βομβητές, αλλά και φορητούς ασυρμάτους μικρής εμβέλειας (walkie-talkies), μετά από τις επιθέσεις του προηγούμενου μήνα κατά μελών της Χεζπομολάχ στο Λιβάνο, με την έκρηξη συσκευών επικοινωνίας διαφόρων τύπων.

«Όλοι οι επιβάτες που διέρχονται από το Ντουμπάι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους βομβητές, αλλά και φορητές συσκευές ασυρμάτων τόσο κατά τη διαδικασία ελέγχου αποσκευών, όσο και στις αποσκευές που θα έχουν μαζί τους κατά την πτήση τους», ανέφερε η αεροπορική εταιρία σε χθεσινή ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της. Πρόσθεσε δε, ότι στην περίπτωση εντοπισμού απαγορευμένων συσκευών, αυτές θα κατάσχονται από την Αστυνομία του Ντουμπάι, στο πλαίσιο της εφαρμογής «νέων αυξημένων μέτρων ασφάλειας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx