Στην Αίγυπτο ο υφυπουργός Εξωτερικών

Στην Αίγυπτο ο υφυπουργός Εξωτερικών

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου στην Αίγυπτο, προκειμένου να παραστεί στην Αλεξάνδρεια στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ανάρρηση στον Πατριαρχικό θρόνο του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρου Β΄.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Κώτσηρας θα έχει συνάντηση με τον Αιγύπτιο Υφυπουργό Εξωτερικών, Nabil Habashi, ο οποίος είναι αρμόδιος για θέματα Διασποράς.  Κατά την παραμονή του στην Αίγυπτο, ο κ. Κώτσηρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους και μέλη των Ελληνικών Κοινοτήτων Αλεξανδρείας και Καΐρου και θα επισκεφθεί κέντρα πολιτιστικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx