Ασπρόπυργος: Ανατροπή πυροσβεστικού – Ενας νεκρός και δύο τραυματίες

Ασπρόπυργος: Ανατροπή πυροσβεστικού – Ενας νεκρός και δύο τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στον Ασπρόπυργο με ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος. Ο οδηγός σκοτώθηκε. Δύο επιβαίνοντες πυροσβέστες τραυματίσθηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πυροσβεστικό όχημα είχε κληθεί να σπεύσει σε συμβάν και συγκεκριμένα σε κατάσβεση φωτιάς φορτηγού, όταν ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και το βαρύ όχημα ανατράπηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος του ΙΚΑ Ασπρόπυργου.

Ο οδηγός και τα άλλα δύο άτομα που επέβαιναν εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση διασωστών για τον απεγκλωβισμών τους. Δυστυχώς ο ένας από τους τρεις άνδρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο νεκρός ήταν υπαρχιπυροσβέστης. Εκ των τραυματιών, ο ένας ήταν πενταετούς υποχρέωσης και ο άλλος εποχικός. Πριν από ένα μήνα σκοτώθηκε κι άλλος πυροσβέστης σε τροχαίο, στη Θάσο. Εκείνο το τροχαίο καταγγέλθηκε ότι οφειλόταν στα εξαντλητικά ωράρια.

Οι εποχικοί πυροσβέστες ανέφεραν σχετικά ότι «ο συνάδελφος μας στην Θάσο που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, ήταν ορισμένος 34 ώρες υπηρεσία με 2,5 ώρες ανάπαυση στο σύνολο των ωρών αυτών. (Ανάπαυση δόθηκε μετά από 24 ώρες 07:30 με 10:00 το πρωί όπου ανέλαβε και πάλι υπηρεσία)».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx