Δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για τις εσωκομματικές εκλογές

Δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για τις εσωκομματικές εκλογές

Δηλώσεις έκανε ο πρώην πρωθυπουργός για τις αυριανές εκλογές, για εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει τα εξής: «Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο. Με τη συμμετοχή μας αύριο, παίρνουμε θέση. Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε. Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους. Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής. Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία. Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη».

Η έμφαση στην λέξη Αλλαγή εκλαμβάνεται από πολλούς ως στήριξη στον Χάρη Δούκα, υπέρ του οποίου εkφράσθηκε ευθέως ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου. Ο Χάρης Δούκας έκανε και σχετική ανάρτηση θεωρώντας βέβαιο ότι η λέξη αλλαγή σημαίνει “Δούκας”:

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx