Στο Συμβούλιο της ΕΕ αύριο ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Στο Συμβούλιο της ΕΕ αύριο ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Την Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα βρεθεί στο Λουξεμβούργο, όπου θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου περιλαμβάνονται η κρίση στη Μέση Ανατολή και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Πέραν τούτων θα συζητηθούν, επίσης, οι εκλογές στη Γεωργία και τη Μολδαβία, η κατάσταση στο Κέρας της Αφρικής και τη Βενεζουέλα, καθώς και οι σχέσεις Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί γεύμα εργασίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ και του υπουργού Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, David Lammy.

Την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, ο κ. Γεραπετρίτης θα συμμετάσχει στη Δεύτερη Διακυβερνητική Διάσκεψη ΕΕ-Αλβανίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx