Συνεληφθη 49χρονος Κινέζος που απείλησε με μαχαίρι δύο 13χρονα

Συνεληφθη 49χρονος Κινέζος που απείλησε με μαχαίρι δύο 13χρονα

Συνελήφθη, το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Χαλανδρίου, ένας 49χρονος Κινέζος, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 49χρονος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος δύο 13χρονων και ενός ακόμα ανήλικου, κρατώντας αυτοσχέδια κατασκευή αποτελούμενη από μαχαίρι δεμένο σε ένα κομμάτι σίδερο μήκους 57 εκ. και για λίγο ακολούθησε τα αγόρια.  Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν τον 49χρονο, ο οποίος μόλις τους είδε πέταξε την αυτοσχέδια κατασκευή προκειμένου να  μη συλληφθεί ένοπλος. Εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. Οπως είπε, την προηγούμενη εβδομάδα πιτσιρικάδες του πέταξαν νεράντζια στο σπίτι και το Σαββατόβραδο όταν είδε τα τρία αγόρια, πίστεψε ότι ήταν εκείνοι που είχαν πετάξει τις προάλλες τα νεράντζια. Είπε ότι δεν σκοπό να βλάψει τα παιδιά, αλλά να τα φοβερίσει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx