Φρίκη: 45χρονος από την Συρία βίασε 6χρονο κοριτσάκι

Φρίκη: 45χρονος από την Συρία βίασε 6χρονο κοριτσάκι

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό, με τον βιασμό ενός μικρού παιδιού, διαλεύκανε η Αστυνομία.

Ένας 45χρονος από τη Συρία συνελήφθη χθες το απόγευμα (Τετάρτη) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 χρονών, με καταγωγή από το Μαρόκο.

Ο 45χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη μέσα σε διαμέρισμα στην Αθήνα.

Μετά τη σύλληψη του δράστη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του κι ο ίδιος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ο 45χρονος που μένει σε διπλανό διαμέρισμα από το κοριτσάκι, αφού την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε στο σπίτι του, όπου της έβγαλε τα ρούχα και φέρεται να τη βίασε.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο «Αγλαϊα Κυριακού», όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στα γεννητικά του όργανα και τώρα μένει να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο βιασμός.

Πηγή: newsit

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx