Δήμαρχος και τρεις ακόμη νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στον ανατολικό Λίβανο

Δήμαρχος και τρεις ακόμη νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στον ανατολικό Λίβανο
epa11668542 Smoke billows after an Israeli air strike on Dahieh, a southern suburb of Beirut, Lebanon, 19 October 2024. According to the Lebanese Ministry of Health, more than 2,400 people have been killed and over 11,200 others have been injured in Lebanon since the start of recent escalations of hostilities. EPA/STRINGER

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στον ανατολικό Λίβανο άφησαν πίσω τους τέσσερις νεκρούς, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος ενός χωριού, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου ΑΝΙ.

Ο δήμαρχος του χωριού Σοχμόρ, στο δυτικό τμήμα της κοιλάδας Μπεκάα, είναι ο δεύτερος επικεφαλής δημοτικής αρχής που σκοτώθηκε από τότε που το Ισραήλ και η λιβανική Χεζμπολάχ εισήλθαν σε ανοικτό πόλεμο την 23η Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη, μια σειρά ισραηλινών βομβαρδισμών στοίχισε τη ζωή σε 25 ανθρώπους στη Ναμπατίγια, μια μεγάλη πόλη στο νότιο τμήμα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας δήμαρχος και μέλη του συμβουλίου του κρίσης.

Πηγἠ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx