Χεζμπολάχ: Για πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε πυραύλους ακριβείας στην σύγκρουση με το Ισραήλ

Χεζμπολάχ: Για πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε πυραύλους ακριβείας στην σύγκρουση με το Ισραήλ
Members of Lebanon's Hezbollah hold flags during a rally commemorating the annual Hezbollah Martyrs' Day in Beirut's southern suburbs, Lebanon November 11, 2022. REUTERS/Aziz Taher

Τί ανέφερε η σιιτική οργάνωση.

Η οργάνωση Χεζμπολάχ υποστήριξε απόψε ότι χρησιμοποίησε «πυραύλους ακριβείας» και νέους τύπους μη επανδρωμένων αεροσκαφών, για πρώτη φορά στις συγκρούσεις της με τις ισραηλινές ένοπλες δύναμεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η οργάνωση λέει ότι κατάφερε να απωθήσει Ισραηλινούς στρατιώτες σε συγκρούσεις σε χωριά της μεθορίου, στον νότιο Λίβανο. Υποστήριξε επίσης ότι οι μαχητές της έχουν σκοτώσει περισσότερους από 70 στρατιώτες, χωρίς να διευκρινίσει το πότε.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις υποστηρίζουν ότι περίπου 20 στρατιώτες έχουν σκοτωθεί αφού ξεκίνησαν οι χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο και άλλοι 30 σε επιθέσεις της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx