Συνελήφθη 14χρονος επειδή χτυπούσε 15χρονο για να του πάρει…. το παντελόνι που φορούσε

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με μαχαίρι σε βενζινάδικο

Συνελήφθη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ένα αγόρι 14 ετών με την κατηγορία ότι προσπάθησε δια της βίας να αρπάξει το παντελόνι διερχομένου εφήβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος επιτέθηκε σε διερχόμενο 15χρονο και απαιτούσε να του δώσει το παντελόνι του, αλλά συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας “Ζ”. Εις βάρος του 14χρονου, που έχει ελληνική υπηκοότητα, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Thestival.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx