Απείλησαν με όπλο ρέπλικα ασθενή στο ΚΑΤ

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με μαχαίρι σε βενζινάδικο

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν χθες τη νύχτα δύο άνδρες ηλικίας 27 και 26 ετών αντίστοιχα, που είχαν προηγουμένως απειλήσει έναν ασθενή στο ΚΑΤ με όπλο ρέπλικα (απομίμηση).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είχε λογομαχήσει με τον ασθενή και εν συνεχεία τον απείλησε με όπλο και έφυγε. Μαζί με τον αυτουργό της απειλής, ήταν και δεύτερος άνδρας, που δεν έφερε όπλο. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τους δύο άντρες στον προαύλιο χώρο και τους συνέλαβαν ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα ενός εκ των κατηγορουμένων εντοπίστηκε άλλο ένα ψεύτικο όπλο, γεμιστήρες και ένα μαχαίρι. Δεν γνωρίζουμε τι “διαφορές” είχε ο ασθενής με τους δύο συλληφθέντες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx