Π. Παυλόπουλος: “Η αποστολή της Ελλάδας για την υπεράσπιση των αρχών και των αξιών της Ηθικής στον Παγκόσμιο Αθλητισμό”

Π. Παυλόπουλος: “Η αποστολή της Ελλάδας για την υπεράσπιση των αρχών και των αξιών της Ηθικής στον Παγκόσμιο Αθλητισμό”

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπιος Παυλόπουλος συμμετείχε στην Διεθνή Ημερίδα που οργάνωσε η «Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή»- και συγκεκριμένα η «Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας»- με κεντρικό θέμα: «70 χρόνια Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. – Ηθική στον Αθλητισμό, από το 1955 στο 2025». Στην παρέμβασή του, με θέμα «Η αποστολή της Ελλάδας για την υπεράσπιση των αρχών και των αξιών της Ηθικής στον Παγκόσμιο Αθλητισμό».

Επισυνάπτεται η ομιλία του:

2025-12-17 – Δ.Τ. -ΕΛΛΗΝ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ -‘ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ’

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx