Ιαπωνία: Ανδρας φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι και καυστικό σπρέι σε 14 εργάτες

Ιαπωνία: Ανδρας φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι και καυστικό σπρέι σε 14 εργάτες

Δεκατέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν σε εργοστάσιο κατασκευής λάστιχων για βαρέα οχήματα της κεντρικής Ιαπωνίας σε επίθεση με μαχαίρι.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τηλεφώνημα που έγινε από γειτονικό εργοστάσιο καουτσούκ με την πληροφορία ότι «πέντε ή έξι άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στο διπλανό εργοστάσιο» και ότι «υγρό σε μορφή σπρέι» χρησιμοποιήθηκε επίσης κατά την επίθεση. Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και το κανάλι NHK της δημόσιας τηλεόρασης, μετέδωσαν την σύλληψη ενός άνδρα που κρατείται για απόπειρες δολοφονίας. Από τους 14 τραυματίες, τουλάχιστον έξι νοσηλεύονται. Tα κίνητρα του δράστη είναι άγνωστα και η επίθεση σημειώθηκε στις 4:30 το απόγευμα (τοπική ώρα, 10:30 ώρα Ελλάδας). Δεν ξέρουμε τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης πέραν του μαχαιριού και τι τραύματα φέρουν τα θύματα.

Τα βίαια εγκλήματα είναι σχετικά σπάνια στην Ιαπωνία, όπου το ποσοστό των ανθρωποκτονιών είναι χαμηλό και η νομοθεσία περί όπλων από τις πλέον αυστηρές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx