Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Γαλατσίου με θύμα 32χρονο

Κεφαλονιά: Μυστήριο με 19χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Αργοστόλι

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου 2026 στο Γαλάτσι, με θύμα έναν 32χρονο οδηγό μοτοσικλέτας.

Το δυστύχημα καταγράφηκε περίπου στις 02:00, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Γαλατσίου με την οδό Αετοράχης, όταν – υπό συνθήκες που διερευνώνται – ο 32χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του.

Από την εκτροπή ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 32χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx