Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι για κλοπές σε καταστήματα ψιλικών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι για κλοπές σε καταστήματα ψιλικών

Πέντε ανήλικοι, 13 έως 17 ετών, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για κλοπές σε καταστήματα ψιλικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εντοπίστηκαν χθες τα ξημερώματα σε κατάστημα καφέ-ψιλικών στην περιοχή Χαριλάου, όπου ένας εξ αυτών φέρεται να αφαίρεσε καπνικά προϊόντα και είδη μικρής αξίας, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις απασχολούσαν τον υπάλληλο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχαν διαπράξει άλλες δύο κλοπές, με τον ίδιο τρόπο, σε καταστήματα στην Ανάληψη και την Καλαμαριά, αφαιρώντας μεταξύ άλλων 15 συσκευές ατμίσματος μιας χρήσης, εκ των οποίων πέντε βρέθηκαν στην κατοχή ενός συλληφθέντα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τέσσερις από τους συλληφθέντες δεν είχαν εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx