Εισαγγελέας για το αγόρι που κόπηκε το δαχτυλάκι του σε νηπιαγωγείο
01/05/2026
Στο παιδί έγινε επέμβαση επανασυγκόλλησης της φάλαγγας που κόπηκε σε πόρτα και τα επόμενα 24ωρα όλοι ελπίζουν ότι τα πράγματα θα πάνε καλά
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου στο νηπιαγωγείο του Ευόσμου το πρωί της Πέμπτης (30.04.2026), ενώ υπάρχει και παρέμβαση εισαγγελέα.
Το ατύχημα σημειώθηκε στις 11:30 χθες το πρωί, όταν το παιδί έπαιζε και ένα άλλο παιδάκι έκλεισε την πόρτα μαγκώνοντας το μικρό δάχτυλο του 5χρονου. Ο δείκτης του παιδιού ακρωτηριάστηκε και το 5χρονο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση συγκόλλησης.
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου του Συλλόγου “Αριστοτέλης”, Απόστολος Ελευθερίου ο οποίος εξήγησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο τραυματισμός του παιδιού, ενώ επισήμανε ότι το ευτύχημα είναι πως, αμέσως μετά, τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, λειτούργησαν με ταχύτητα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
«Ήταν ένα ατυχές περιστατικό, παρενέβη αστυνομία, εισαγγελέας και θα διερευνηθεί από κάθε άποψη. Το παιδί είναι στο νοσοκομείο, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάνε όλα καλά και να είναι καλά το παιδί», σημειώνει ο κ. Κόπτσης.





