Κύμα κακοκαιρίας προ των πυλών με βροχές και καταιγίδες

Νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται στην Ελλάδα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Σύμφωνα με το meteo.gr ο καιρός ξεκινά να αλλάζει από σήμερα Πέμπτη το πρωί στη Δυτική Ελλάδα όπου εκδηλώνονται κατά τόπους βροχές και καταιγίδες. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν στη Δυτική Μακεδονία. Μέχρι το βράδυ αναμένεται να επηρεαστούν πολλές περιοχές της Κεντρικής και κυρίως της Βόρειας Ελλάδας ενώ κατά τόπους θα πέσει και χαλάζι.

Από τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή ένα νέο κύμα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και τοπικό χαλάζι θα σαρώσει τη χώρα απ τα βορειοδυτικά προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Από το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεαστούν οι περισσότερες περιοχές και μετά το πέρασμά του η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα είναι ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης , ιδιαίτερα τη νύχτας προς Παρασκευή. Επίσης, ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας θα επηρεαστούν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι