Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο – Έκλεισε ο σταθμός London Bridge

Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο – Έκλεισε ο σταθμός London Bridge

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι κλήθηκε για ένα επεισόδιο με μαχαίρι, στο Λονδίνο, κοντά στη Γέφυρα, στο οποίο υπάρχουν τραυματίες και ένας ύποπτος συνελήφθη.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου δήλωσε ότι είναι ένα σοβαρό επεισόδιο και ότι έστειλε πολλά πληρώματα στο σημείο. Η βρετανική αστυνομία πυροβόλησε έναν άνδρα έπειτα από επεισόδιο με μαχαίρι στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου, δήλωσε νωρίτερα στο Ρόιτερ πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στα βρετανικά ΜΜΕ πως η αστυνομία έφθασε γρήγορα στο σημείο λίγο μετά τους πυροβολισμούς. Το δίκτυο Sky News μετέδωσε πως ένας άνθρωπος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε.

Η Γέφυρα του Λονδίνου ήταν το σημείο μιας επίθεσης τον Ιούνιο του 2017 όταν τρεις τζιχαντιστές έπεσαν με το φορτηγάκι τους πάνω σε πεζούς και στη συνέχεια επιτέθηκαν στους περαστικούς στη γύρω περιοχή σκοτώνοντας οκτώ ανθρώπους. Νωρίτερα αυτό τον μήνα η Βρετανία μείωσε το επίπεδο απειλής για τρομοκρατία στο «σημαντικό» από «σοβαρό», το χαμηλότερο από το 2014.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι