Δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών… Αστυνομική επιχείρηση στα Διαβατά

Δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών… Αστυνομική επιχείρηση στα Διαβατά

Ευρεία επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές ατόμων.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha η επιχείρηση έλαβε χώρα, στον απόηχο του αιματηρού επεισοδίου, το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας. Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο Ιρακινοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εκ των δύο.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τον τραυματία να διακομίζεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Από την πρώτη στιγμή, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) αναπτύχθηκαν ισχυρές δυνάμεις, με στόχο τον εντοπισμό του δράστη. Πάντως, μέχρι στιγμής, οι προσπάθειες των αρχών δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx