ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποινική δίωξη στον επιδειξία της Νέας Σμύρνης – Πως πιάστηκε στα πράσα

Ποινική δίωξη στον επιδειξία της Νέας Σμύρνης – Πως πιάστηκε στα πράσα (video)

Με ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, βρίσκεται αντιμέτωπος ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης, που συνελήφθη χθες. Συνολικά πέντε γυναίκες κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση τον 22χρονο φοιτητή, η υπόθεση του οποίου πήρε έκταση μετά από την ανάρτηση μιας νεαρής κοπέλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κατήγγειλε ότι ο νεαρός την είχε ακολουθήσει μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της, με σκοπό να την παρενοχλήσει.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου παραπέμφθηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος δικαιούται να λάβει ολιγοήμερη προθεσμία για τη δίκη του. Το περιστατικό πήρε εκτενή δημοσιότητα και από το βίντεο που κυκλοφόρησε από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της πολυκατοικίας, όπου φαίνεται ο νεαρός να πλησιάζει στην πόρτα της πολυκατοικίας που είχε εισέλθει η νεαρή κοπέλα (με το μόριο του έξω από την φόρμα του) και τελικώς να φεύγει από το σημείο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr η τελευταία καταγγελία προήλθε από μία γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο, που αναφέρει πως ο φερόμενος δράστης είχε αυτοϊκανοποιηθεί μπροστά της, ενώ βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου και αμέσως μετά απομακρύνθηκε προς τα στενά της περιοχής. Η κοπέλα κλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών να καταθέσει, όμως λόγω της απόστασης έστειλε e-mail στο οποίο περιγράφει ότι έζησε, αναφέροντας ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο από το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάσχεσαν το κινητό του νεαρού και το λάπτοπ του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του, ο φερόμενος δράστης, καθώς διατηρούσε ενεργούς λογαριασμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 22χρονο φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Πειραιά, που εργάζεται ως σερβιτόρος σε καφέ-μπαρ της περιοχής.

Το λάθος του 22χρονου

Να σημειωθεί πως ο λογαριασμός στο facebook του φερόμενου δράστη είχε γεμίσει με υβριστικά μηνύματα και σχόλια προς το πρόσωπο του, δείγμα πως ήταν γνωστός στην περιοχή. Ο λογαριασμός που διατηρούσε ο 22χρονος είναι πλέον απενεργοποιημένος. Εκτός από τη χθεσινή απόπειρα να παρενοχλήσει την 25χρονη στην Νέα Σμύρνη, ελέγχεται για παρόμοιες επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Το λάθος που έκανε ο 22χρονος είναι πως είχε πλησιάσει την πόρτα της πολυκατοικίας, που είχε προλάβει να κλείσει η νεαρή κοπέλα, αγγίζοντας την, προφανώς για να διαπιστώσει αν είναι ανοιχτή. Εκεί άφησε τα δακτυλικά του αποτυπώματα, επομένως ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί από τις αρχές, μετά και την εκτενή δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση. Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με καλυμμένο το πρόσωπο του, μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς.

Ο ίδιος φέρεται να μην αποδεχτεί τις πράξεις του, ενώ ο πατέρας του υποστήριξε σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR πως «είναι καλό παιδί και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα». Ο δε συνήγορος του δήλωσε πως ο πελάτης του αρνείται κάθε κατηγορία, σημειώνοντας «πως ακόμα αν υποθέσουμε πως έχει γίνει το αδίκημα, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx