37χρονος εργάτης καταπλακώθηκε από σίδερα

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Νεκρός ανασύρθηκε από άντρες της Πυροσβεστικής ένας 37χρονος εργάτης αφρικανικής καταγωγής από τις εγκαταστάσεις μεταφορικής εταιρείας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στη οδό Θέμιδος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 37χρονος οδηγούσε κλαρκ που μετέφερε σίδερα και οικοδομικά υλικά μεγάλου βάρους. Το όχημα ανετράπη και ο άνδρας καταπλακώθηκε από σίδερα. Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και έξι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον 37χρονο μέσα από τα δομικά υλικά. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Αστυνομία αλλά θα ερευνηθεί και από το υπουργείο Εργασίας κατά πόσον τηρήθηκαν από την επιχείρηση τα μέτρα ασφαλείας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx