Άνοιξαν τα “εποχικά”, αλλά γκρινιάζουν ότι ο κόσμος δεν ψωνίζει

Με 158 ψήφους υπέρ πέρασε ο προϋπολογισμός

Η βροχή αλλά και το γεγονός ότι ο κόσμος ειναι μουδιασμένος, δεν έφερε στους καταστηματάρχες εποχικών ειδών την κίνηση που θα ήθελαν. Οι έμποροι επιμένουν να ανοίξει όλο το λιανεμπόριο για να δουλέψουν κι αυτοί.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών είπε ότι «ένα τέτοιο αποσπασματικό άνοιγμα δεν μπορεί να φέρει νούμερα στις εμπορικές επιχειρήσεις. Ούτως ή άλλως δεν περιμέναμε να γίνει κάτι διαφορετικό. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ένα τεστ, το οποίο μάλιστα, δημιουργεί και συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού».

«Τι να βγει να κάνει ο κόσμος στην αγορά; Να αγοράσει δέκα χριστουγεννιάτικες μπάλες; Η πρώτη ημέρα χάθηκε τελείως για τα εποχικά καταστήματα, με τη βροχή να δίνει τη χαριστική βολή. Να δούμε τώρα τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες, αν και το λάθος ήδη έγινε με την πώληση χριστουγεννιάτικων ειδών από τα σούπερ-μάρκετ», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx