Ζήτησαν από τους προσαχθέντες για τις διαδηλώσεις να κάνουν τεστ για ιό

Ζήτησαν από τους προσαχθέντες για τις διαδηλώσεις να κάνουν τεστ για ιό

Έξι άτομα από τα 374 που προσήχθησαν χτες για τα επεισόδια στην επέτειο του Αλέξη Γρηγορόπουλου δέχτηκαν να κάνουν τεστ για τον κορονοϊό.

Ο μεν υπουργός Προστασίας του Πολίτη το αιτιολόγησε ως “προσφορά της πολιτείας επειδή βρέθηκαν σε συνθήκες συγχρωτισμού», οι δε προσαχθέντες αντείπαν «να κάνετε τεστ στους αστυνομικούς, αυτοί συγχρωτίζονται πιο πολύ από εμάς». Εκπρόσωποι των προσαχθέντων είπαν ότι ουσιαστικά η αστυνομία θέλει να αποδείξει με τα τεστ ότι ο ιός “φουντώνει” λόγω των διαδηλωτών, όπως υπαινίχθηκαν και για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ είχαν κινητοποιηθεί 4.000 αστυνομικοί σε συνθήκες (μεταξύ τους) μεγάλου συγχρωτισμού.

Ο υπουργός Μ. Χρυσοχοϊδης είπε «δεν τους ενδιέφερε η πιθανότητα να κολλήσουν συμπολίτες τους γι΄αυτό αρνήθηκαν τα τεστ, η κοινωνική τους ευαισθησία υποχωρεί μπροστά στο φανατισμό της καταγγελίας. Κι αυτοί που αρνήθηκαν το τεστ έκαναν και μήνυση στον Αττικάρχη γιατί τάχα οι αστυνομικοί δεν άλλαζαν γάντια».

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx