ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεκρός ο αγνοούμενος Στ. Άνθης γνωστός από την υπόθεση Λιγνάδη

Νεκρός ο αγνοούμενος Στ. Άνθης, γνωστός από την υπόθεση Λιγνάδη

Η εξέταση DNA αποκάλυψε σήμερα ότι η σορός που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στις 13 Μαρτίου στην θαλάσσια περιοχή του “Bigbury Bay” στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας, ανήκει τελικά στον 33χρονο αγνοούμενο Ευστάθιο Άνθη. Ο αδελφός του, Δημήτρης Άνθης, κλήθηκε για αναγνώριση όταν βρέθηκε η σορός, καθώς ο νεκρός έφερε τατουάζ που έμοιαζε με αυτό του Στάθη Άνθη. Ο Στάθης ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία.

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαμε εκφράσει από την αρχή, η σορός ανήκει τελικά στον Ευστάθιο Άνθη. Από την πλευρά μας έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες έρευνες, ενώ έχουμε ζητήσει να γίνει και στην Ελλάδα ιατροδικαστική εξέταση. Πρέπει να φωτιστεί η υπόθεση αυτή και να βρεθούν οι αιτίες θανάτου του νεαρού παιδιού», ανέφεραν οι οικείοι του. Τελευταία φορά τον είχαν δει γνώριμοί του ζωντανό τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου, να πηδά από ισόγειο παράθυρο ενός ξενοδοχείου της περιοχής.

Υποψίες 

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος Στάθης Άνθης είναι αδελφός του ηθοποιού Δημήτρη Άνθη που κατήγγειλε σχετικά πρόσφατα ότι τον είχε βιάσει συνάδελφός του ηθοποιός πριν από 15 χρόνια. Ο ηθοποιός, δίνοντας συνεντεύξεις για το θέμα του φερομένου βιασμού στο πλαίσιο της υπόθεσης Λιγνάδη,  αναφέρθηκε και με ιδιαίτερη αγωνία στο θέμα της εξαφάνισης του αδελφού του, ο οποίος ζούσε και εργαζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στο Ντέβον. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 8 Μαρτίου και δηλώθηκε αγνοούμενος στις 13 του ίδιου μήνα. Η σορός του βρέθηκε τελικά ένα μήνα μετά.

«Έμαθα από την ψυχολόγο του αδελφού μου, ότι έχει αντιμετωπίσει ρατσιστικές συμπεριφορές στο ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν. Μάλιστα στο χώρο της κουζίνας του προσωπικού όπου εργαζόταν είχαν τοποθετήσει κρυφά κάμερα, χωρίς να ενημερώσουν τους εργαζομένους» είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Άνθης, σύμφωνα με τον οποίο «υπήρξε και άλλο ύποπτο στοιχείο. Ότι τη βραδιά της εξαφάνισης, είχε γίνει κάποιο πάρτι με το προσωπικό. Η συγκάτοικος του αδελφού μου έδωσε δυο διαφορετικές εκδοχές για το τί συνέβη στο πάρτι».

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλος ένας εργαζόμενος στο εστιατόριο του ίδιου ξενοδοχείου είχε βρεθεί νεκρός προ διμήνου. Δεν έχουν δοθεί στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού. Ο ίδιος σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο είχε εκμυστηρευθεί πρόσφατα σε φίλο του ότι ανησυχεί και «δεν ξέρει τι του ξημερώνει».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx