Τροχαίο ατύχημα είχε ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Ο 38χρονος Ανδρέας Παπανδρέου, γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Μεγαλόνησο, ενεπλάκη το απόγευμα της Κυριακής σε ατύχημα όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε, κάτω απο άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί. Ο 38χρονος ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και το τροχαίο σημειώθηκε στη θέση Σταλίδα, ανάμεσα στα Μάλλια και τη Χερσόνησο.

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού μόλις αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο αποφάσισε να πάει στη Βοστόνη για να σπουδάσει οικονομικά. Πριν όμως ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άλλαξε σχέδια και μετανάστευσε στην Σουηδία για σπουδές κοινωνιολογίας. Δύο μόλις χρόνια έμεινε εκεί και μετά βρέθηκε στο Λονδίνο,  κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κέντ ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων. Εν συνεχεία βρέθηκε στα Χανιά καθώς είχε ενημερωθεί για το πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ) που είχε έδρα εκεί ώστε να κάνει εκεί μεταπτυχιακές σπουδές. Εκεί γνωρίστηκε και με την 27χρονη γυναίκα που το 2017 αρραβωνιάστηκε και η οποία ειναι από το Ηράκλειο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx