Πρώην στρατιωτικός αποκεφάλισε άστεγο στη Γαλλία

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ένας άνδρας συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στην Τουλόν, μετά τον εντοπισμό κομμένου κεφαλιού μέσα σε χαρτοκιβώτιο, στο κέντρο της πόλης. Η αστυνομία αναζητεί ανήσυχη και δεύτερο άστεγο που “φιλοξενείτο” προσωρινά στο σπίτι του βασικού υπόπτου.

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα βρέθηκε το αποκεφαλισμένο πτώμα του πρώτου αστέγου. Οι αρχές κλήθηκαν στην περιοχή όταν περαστικοί είδαν κάποιον να πετάει χαρτοκιβώτιο από το παράθυρο διαμερίσματος στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου. Στο σημείο έσπευσαν δημοτικοί αστυνομικοί, πυροσβέστες και δυνάμεις της αστυνομίας και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο βασικός ύποπτος, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο παράθυρο, με τα χέρια του μέσα στα αίματα.

Σύμφωνα με πολλά γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία είχε κληθεί χτες το βράδυ στο διαμέρισμα επειδή γείτονες παραπονέθηκαν για θόρυβο. Στο σπίτι ζούσε ένας πρώην στρατιωτικός που φιλοξενούσε δύο άστεγους άνδρες. Το θύμα φέρεται ότι είναι ο ένας από τους δύο αστέγους, ενώ ο δεύτερος αναζητείται από τις αρχές. Το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος παραμένει αδιευκρίνιστο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx