Νεκρός βρέθηκε ο διευθυντής της κλινικής Covid Καλαμάτας

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος, που διηύθυνε την κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας και ο οποίος αγνοείτο από χθες το απόγευμα. Ο γιατρός είχε φύγει για κυνήγι με το ΙΧ του και βρέθηκε σήμερα το πρωί κοντά στην Καζάρμα, έναν ημιορεινό οικισμός με περίπου 60 κατοίκους 30 χλμ από την Καλαμάτα.

Οι οικείοι του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του από χθες το απόγευμα, στις 7 μ.μ. Άρχισε η αναζήτηση και εντοπίστηκε πρώτα το ΙΧ του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής, εν πρώτοις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, αλλά θα διενεργηθεί και πλήρης ιατροδικαστική εξέταση για τα ακριβή αίτια θανάτου. Κατά πληροφορίες τα αίτια ήταν παθολογικά και ο άτυχος γιατρός ίσως υπέστη ανακοπή μόνος σε έρημη περιοχή και δεν υπήρχε κοντά του κανείς να τον βοηθήσει.

Σοκ στην Καλαμάτα: Νεκρός ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ν. Γραμματικόπουλος

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι