Ανδραβίδα: Συνελήφθη ο 57χρονος που φέρεται να σκότωσε την οικογένεια

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Συνελήφθη και ανακρίνεται ο 57χρονος σπιτονοικοκύρης της άτυχης οικογένειας στην Ανδραβίδα. Ο βασικός ύποπτος για το τετραπλό φονικό έπεσε στα χέρια των αστυνομικών έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να πάει στο σπίτι του στην Ανδραβίδα, έγινε αντιληπτός και καταδιώχθηκε.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έπεσε σε μπλόκο έξω από την Πάτρα. Προσπάθησε τότε να διαφύγει προς την πόλη των Πατρών, όπου όμως υπήρχε και δεύτερο μπλόκο και συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση. Εκτιμάται ότι είχε συνεργό με δεύτερο όχημα. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης φέρεται να είχε πάει γύρω στις 5μ.μ. ένοπλος στο σπίτι της οικογένειας επειδή του όφειλαν κάποια ενοίκια, και ότι είχε εισέλθει από την πίσω αυλή.

Έκοψε το ρεύμα του σπιτιού, και πυροβόλησε μάνα και πατέρα. Εν συνεχεία έκλεισε τη μύτη και το στόμα των μικρών παιδιών και τα παιδάκια πέθαναν από ασφυξία. Η οικογένεια βρέθηκε νεκρή από το 11χρονο τρίτο παιδί, που είχε την τύχη την ώρα των φόνων να έχει πάει να παίξει σε σπίτι φίλων του. Επέστρεψε στις 7μ.μ. για να πάρει ένα παιχνίδι και αντιμετώπισε το φρικτό θέαμα. Έβγαλε έξω το μικρό του αδελφάκι ζητώντας βοήθεια από την γειτονιά και όταν κάποιοι προσέγγισαν, διαπίστωσαν ότι το μικρό παιδί ήταν ήδη παγωμένο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα…

Ο φερόμενος ως δράστης περιγράφεται ως δύστροπος και ευέξαπτος και δεν είχε σχέσεις με τη γειτονιά. Συνήθιζε να βάζει σιγαστήρα και να σκοτώνει σκυλιά, όμως κανείς δεν τον κατήγγειλε. Αν είχε καταγγελθεί, θα είχε γίνει έρευνα στο σπίτι του και θα είχαν βρεθεί όλα τα όπλα που είχε εκεί, οπότε ίσως γλίτωνε και η άτυχη οικογένεια.

Επίσης, όταν ήταν 15 ετών είχε πάει για κυνήγι με συνομηλίκους του και πυροβόλησε έναν από αυτούς στο πόδι. Υποστήριξε ότι το έκανε κατά λάθος, και παρότι δεν έγινε πιστευτός, δεν υποβλήθηκε μήνυση, λόγω πιθανόν του νεαρού της ηλικίας, χωρίς να εκτιμήσει κανείς σωστά το επικίνδυνο του χαρακτήρα του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι