Εκτός υπηρεσίας ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη μετά το βαρύ τραυματισμό μοτοσικλετιστή

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Εκτός υπηρεσίας οδηγού τέθηκε ο αστυνομικός που οδηγούσε το αυτοκίνητο της βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη και ο οποίος ενεπλάκη σε πολύ σοβαρό τροχαίο με δικυκλιστή έξω από τη Βουλή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο μοτοσικλετιστής πέρασε με πράσινο. Η Ντόρα Μπακογιάννη, που εκείνη την ώρα βρισκόταν  στην συνεδρίαση, εξέφρασε τη λύπη της και υποσχέθηκε στους συγγενείς του τραυματία ότι θα αποδοθούν ευθύνες.  Ο 23χρονος τραυματίας είναι σύμφωνα με πληροφορίες κλινικά νεκρός. Ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.  Το δυστύχημα συνέβη την Παρασκευή στις  12.25 το μεσημέρι στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, όπου υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας παρέσυρε οδηγό μοτοσικλέτας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx