Τροχονόμος διώχνει αυτόπτη – Δωρίζουν τα όργανα του παιδιού τους που σκοτώθηκε στη Βουλή – Ψάχνουν αυτόπτες

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Η μητέρα του 23χρονου μοτοσικλετιστή που σκοτώθηκε σε σύγκρουση με αυτοκίνητο ασφαλείας βουλευτή μπροστά στη Βουλή δωρίζει τα όργανα του παιδιού της, ενώ η κόρη της και αδελφή του θύματος αναζητεί αυτόπτες.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής το βουλευτικό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη (η ίδια ήταν στη συνεδρίαση και ο οδηγός ήταν μόνος) συγκρούσθηκε έξω από τη Βουλή με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος. Ένας αυτόπτης φέρεται να είπε ότι το αγόρι πέρασε με πράσινο και κατά συνέπεια η ευθύνη βαρύνει τον οδηγό του αυτοκινήτου. Εντούτοις το γεγονός ότι η οικογένεια αναζητεί αυτόπτες δείχνει πως τα περιστατικά δεν έχουν ξεκαθαριστεί με σαφήνεια.

Η μητέρα του 23χρονου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA είπε πως αύριο θα αρχίσει η διαδικασία για τη δωρεά οργάνων του γιου της. «Το παιδί μου τελείωσε. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί, και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν».

Η αδερφή του 23χρονου μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη στιγμή του δυστυχήματος, να ενημερώσει τις Αρχές. «Ο αδελφός μου ήταν πάντα πάρα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν το καλό για όλους και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε, δηλαδή με τη δωρεά να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Ζητάμε παράλληλα να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε τι ακριβώς συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή, συγκεκριμένα», είπε η κοπέλα.

Διευκρινίσεις για τον αστυνομικό-οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη που ενεπλάκη στο τροχαίο έδωσε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ,ο οδηγός δεν συνελήφθη, επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο (ακόμη), καθώς επίσης επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ «ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής».

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του τροχονόμου σε πολίτη, που δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. Όπως φαίνεται και ακούγεται στο βίντεο ένας μοτοσικλετιστής που φωνάζει ότι το θύμα είχε περάσει με πράσινο,”εισπράττει” από τον τροχονόμο που κανονικά έπρεπε ήδη να παίρνει καταθέσεις από αυτόπτες, σκαιότατη συμπεριφορά και τον διώχνουν!

-Το παιδί πέρασε με πράσινο και το τσακίσατε, λέει ο νεαρός

-Εσύ τι είσαι; Άσε ‘το παιδί’ και ‘το παιδί’, εσύ φοράς το κράνος σου;Τι θες εδώ; Άντε  φύγε από δω, εξαφανίσου, λέει ο τροχονόμος στον νεαρό μοτοσικλετιστή που είχε δει τι συνέβη καθώς βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας και αντί να ληφθεί κατάθεση από αυτόν, απεναντίας αποπέμπεται….

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx