EUROBASKET22

Δεύτερη νίκη της Εθνικής στο Euro Basket 22 με 85-81 την Ιταλία (video)

Δεύτερη νίκη της Εθνικής στο Euro Basket 22 με 85-81 την Ιταλία (video)

Σε ματς για γερά νεύρα εξελίχθηκε προς το τέλος του το παιχνίδι της Εθνικής με την Ιταλία στο Μιλάνο, με τα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα να διαρκούν πάνω από πέντε, που έμοιαζαν με αιώνα. Η Εθνική πέτυχε την δεύτερη νίκη της και με δύο στα δύο ματς επιβεβαίωσε τα προγνωστικά των ειδικών ότι είναι στα φαβορί για την κατάκτηση του EuroBasket22

O αγώνας έληξε 85-81. Η Εθνική είχε συνεχώς το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και το πρώτο ημίχρονο έληξε 47-40 με τη διαφορά να φθάνει μέχρι τους 12 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά πήγε μέχρι τους 15 πόντους.

Η Εθνική είχε και πάλι κορυφαίους τον Αντετοκούνμπο και τον Ντόρσι αλλά δοκιμάστηκαν και πήγαν καλά και οι εξερχόμενοι από τραυματισμούς Παπαγιάννης και Σλούκας.

Εξαιρετικός ήταν ο Αγραβάνης, ενώ στις καλές του ο Καλάθης.

 

Και μερικά στιγμιότυπα από την είσοδο της Εθνικής στον αγωνιστικό χώρο…

Χθες η Εθνική νίκησε στην πρεμιέρα την Κροατία με 89-85. Το επόμενο ματς της Εθνικής είναι την Δευτέρα με την Βρετανία στις 18:00 και το μεθεπόμενο την Τρίτη με την Ουκρανία στις 18:00. Όλο το πρόγραμμα του EuroBasket22.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx