Σύλληψη δύο αστυνομικών για βιασμό

Σύλληψη δύο αστυνομικών για βιασμό

Στη σύλληψη 2 εκ των τεσσάρων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησε η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, κατηγορούμενων για βιασμό της νεαρής μέσα σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας. Σημειώνεται πως η νεαρή κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Οι δύο άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εξετάστηκαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια ακολούθησε η σύλληψη τους. Η 20χρονη, που εξετάστηκε από ψυχολόγο, φαίνεται ότι περιέγραψε ακριβώς τον χώρο των αποδυτηρίων του Αστυνομικού Τμήματος που όπως κατήγγειλε την βίασαν τα ξημερώματα της Τρίτης οι δύο άνδρες. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι η καταγγέλλουσα, βρέθηκε στο Α.Τ. , αφού πρώτα είχε προσεγγίσει τους αστυνομικούς στο Θησείο ρωτώντας του πληροφορίες για το πως να διαχειριστεί προσωπικό της ζήτημα.

Όπως περιέγραψαν οι εμπλεκόμενοι, η νεαρή γυναίκα, αντάλλαξε τηλέφωνα με έναν από τους αστυνομικούς, με τον οποίο συνευρέθηκε σεξουαλικά τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα σε αυτοκίνητο, μετά τη λήξη της βάρδιας του. Η κοπέλα υποστήριξε ότι οι δύο αστυνομικοί την έκλεισαν στο χώρο των αποδυτηρίων και την βίασαν, με τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. να ισχυρίζονται ότι στον χώρο βρίσκονται πάντα άτομα από το προσωπικό του Α.Τ..

Εν τω μεταξύ, με ανάρτησή του για το θέμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε: «Έχω δώσει εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των σωμάτων ασφαλείας να διερευνήσει άμεσα την καταγγελία δεκαεννιάχρονης γυναίκας. Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες. Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι