Ναι στον Τούρκο φασίστα, όχι στον Έλληνα φασίστα!

Ναι στον Τούρκο φασίστα, όχι στον Έλληνα φασίστα, Σενέρ Λεβέντ
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Μπράβο σου αδελφέ! Τι μεγάλος ηρωισμός! Έκαψες τη σημαία του πειρατικού κράτους. Είσαι ευτυχισμένος; Σίγουρα είσαι ευτυχισμένος, αλλά οι πειρατές των οποίων έκαψες τη σημαία είναι πιο ευτυχισμένοι από εσένα! Είναι ένα πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο αυτό. Μην κοιτάς που φωνάζουν και σκίζονται. Στην πραγματικότητα το λάτρεψαν αυτό. Πάντα τους ικανοποιούν τέτοια δωράκια από εσένα. Λιθοβολείς αυτοκίνητα. Σκίζεις λάστιχα. Βάφεις με μπογιά τα τζάμια. Μην σταματάς καθόλου! Λιθοβόλησε, σκίσε, βάψε.

Να γραφτούν και αυτά στα έργα ηρωισμού σου. Αν δεν ήσουν εσύ, τι θα έκαναν οι δικοί μας πειρατές; Πώς θα αποδείκνυαν τον εαυτό τους; Πώς θα αποδείκνυαν στον λαό αυτό ότι είναι γνήσιο τουρκικό το αίμα που ρέει στις φλέβες τους; Κάθε ψευτοπατριώτης νιώθει την ανάγκη ενός εχθρού για να επιβιώσει σε αυτό τον κόσμο. Ακόμα και αν δεν υπάρχει τέτοιος εχθρός, τον δημιουργεί. Ενώ εσύ, του προσφέρεις δωρεάν αυτό το αγαθό. Μήπως δεν θα πετάξει από χαρά ο άνθρωπος όταν βρει μπροστά του σαν από μηχανής θεό έναν τέτοιον εχθρό; Θα μας εξηγεί συνεχώς τώρα για άλλη μια φορά ότι είσαι ο αιώνιος εχθρός μας.

«Είδατε; Δεν γίνεται νηστεία με χοιρινό κρέας και φίλος γκιαούρης», θα μας πει και πάλι. Είσαι σχεδόν σαν τον συμβολαιογράφο του. Η τροφή του. Εσύ τον τρέφεις. Εσύ του δίνεις το φαγητό του. Χάρις σε εσένα συμπεριφέρεται έτσι σαν λιοντάρι. Χάρις σε εσένα μας αποδεικνύει ότι δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί ειρηνικά. Όμως, αν είναι και αυτός ο δικός σου ουσιαστικός στόχος αδελφέ ΕΛΑΜίτη, τότε δεν μπορώ να πω τίποτα. Να μην υπάρξει λύση και άλλα παρόμοια.

Να μην υπάρξει κοινή πατρίδα. Αυτό θες; Αν αυτό θες, τότε δεν μπορώ να πω τίποτα για τη νοητική σου καθυστέρηση. Σε λέω διάβολο! Σε λέω αποσχιστή! Σε λέω ρατσιστή, σε λέω φασίστα. Όμως, θεωρώ πως έχουν δίκαιο και όσοι σε λένε νοητικά καθυστερημένο. Έτσι διεξάγεται αγώνας κατά του κατακτητή; Αυτές οι ανόητες ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να αλείφουν βούτυρο στο ψωμί του κατακτητή! Η σημαία που κάηκε, καίει όχι μόνο εσένα, αλλά και όσους αγωνίζονται για απαλλαγή από την κατοχή!
Και εσύ. Και εσείς, σεβαστοί κύριοι, Τατάρ, Όζερσαϊ και λοιποί. Τι θυμός είναι αυτός;

  Ο Σενέρ Λεβέντ τα λέει έξω από τα δόντια για τον "πρέσβη" Φεϊζίογλου

Θα τους βρείτε και θα τους συλλάβετε;

Τι αγωνία είναι αυτή; Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι κάηκε η σημαία σας από μερικούς νεαρούς; Τι λέτε ότι θα κάνετε; Θα τους βρείτε και θα τους συλλάβετε; Συλλάβατε εκείνους που επιτέθηκαν στην εφημερίδα μας, που λιθοβόλησαν την εφημερίδα μας, και έμειναν αυτοί; Άντε, συλλάβετέ τους και αυτούς αν μπορείτε. Δεν μπορείτε να τους συλλάβετε, έτσι δεν είναι; Διότι εκείνοι είναι Τούρκοι φασίστες. Φίλοι σας. Είστε πιο ρατσιστές ακόμα και από έναν ΕΛΑΜίτη. Αγκαλιάσατε εκείνους που ήρθαν να μας λιντσάρουν και καίγονται από επιθυμία για να βάλουν φωτιά στην εφημερίδα μας.

Την ώρα της επίθεσης βγάλατε φωτογραφίες ευτυχίας μαζί τους. Μόνο παράσημο να τους βάλετε στο στήθος έμεινε. Δεν σας ένοιαξε ακόμα και το γεγονός ότι αλάλαζαν πάνω στη στέγη της βουλής. «Είναι καλά παιδιά», είπατε και αφήσατε ελεύθερα εκείνα τα μερικά άτομα που είχαν συλληφθεί. Για εσάς είναι σεβαστός ο Τούρκος φασίστας και κακός μόνο ο Έλληνας φασίστας; Μήπως ο φασίστας δεν είναι φασίστας;

Δεν πρόκειται να διαχωρίσω ποιος φασίστας είναι περισσότερο φασίστας. Αλλά πάλι πρέπει να κατηγοριοποιήσω εκείνους που έκαψαν τη σημαία και εκείνους που ήρθαν να μας σκοτώσουν. Εκείνοι που έκαψαν τη σημαία δεν το έκαναν κάτω από την προστασία του κράτους. Εκείνοι που μας επιτέθηκαν, το έκαναν κάτω από την προστασία του κράτους. Κανείς δεν είπε γι’ αυτούς ότι «είναι καλά παιδιά». Σεβαστοί άνθρωποι δεν φωτογραφήθηκαν ποτέ μαζί τους. Τους δικούς μας φασίστες όμως τους έχουν στα ώπα – ώπα. Στον νότο είναι περισσότεροι εκείνοι που τους καταδικάζουν από εκείνους που τους εγκρίνουν.

Σε εμάς ακόμα φοβούνται να τους καταδικάσουν. Οι διαμένοντες εκεί είναι Κύπριοι. Οι διαμένοντες εδώ είναι από την Αλεξανδρέττα, από τα Άδανα. Αυτό που τους έκανε εκείνους φασίστες είναι η κατοχή στο νησί. Το γεγονός ότι έχασαν τη μισή τους πατρίδα. Οι δε διαμένοντες εδώ υπερασπίζονται την κατοχή. Λένε «τα πήραμε με αίμα δεν τα δίνουμε στο τραπέζι». Επιχειρούν να φιμώσουν όσους λένε κάτι εναντίον της κατοχής.

Ξεσηκώνεστε όλοι μαζί

Μόλις ο Ελληνοκύπριος φασίστας έκαψε τη σημαία σας, ξεσηκώνεστε όλοι μαζί. Μόλις ο Τούρκος φασίστας έρθει για να σκοτώσει άνθρωπο, σωπαίνετε. Ακόμα και ο ηγέτης του CTP Τουφάν Έρχουρμαν, ο οποίος δεν είπε κουβέντα μέχρι σήμερα για την επίθεση που έγινε εναντίον μας, ήρθε στο τσακίρ κέφι μπροστά στο κάψιμο της σημαίας. Ζητά να μην μείνει ατιμώρητο αυτό. Αλλά δεν υπάρχει ζήτημα αν μείνει ατιμώρητος ο Τούρκος φασίστας.

  Ο Σενέρ Λεβέντ τα λέει έξω από τα δόντια για τον "πρέσβη" Φεϊζίογλου

Εσείς που αγκαλιάζετε τους φασίστες εκείνους, έχετε μούτρα τώρα να καταδικάζετε τους άλλους; Και να σας πω κάτι; Μην νομίζετε ότι εσείς σέβεστε πολύ τη σημαία που θεωρείτε σημαία του εχθρού σας. Που στην ουσία εκείνη η σημαία είναι και δική σας σημαία. Είναι η σημαία της Δημοκρατίας το διαβατήριο της οποίας κρατάτε στην τσέπη. Πόσες φορές την απαγορεύσατε εδώ; Οι φασίστες σας έκαψαν και τη σημαία που αναρτούσε στο σπίτι του κάθε 16 Αυγούστου ο αγαπητός Κιαμίλ Χιουρ. Όμως, εδώ δεν τιμωρούνται όσοι καίνε την κυπριακή σημαία. Επιτρέπεται να καίγεται αυτή! Μάλιστα αυτό αξίζει βραβείο! Δεν ήταν δική μου η σημαία που κάηκε στον νότο. Η δική μου σημαία κάηκε στον βορρά!


Πηγή: ΑΦΡΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι