ΣΧΟΛΙΟ

Η μομφή και τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία

Η μομφή και τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία, Σταύρος Λυγερός

Ο Σταύρος Λυγερός για τα αναπάντητα ερωτήματα από την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Σταύρος Λυγερός, μιλώντας στον 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη, εξήγησε το πολιτικό παιχνίδι στην Βουλή για τα Τέμπη, τα κρίσιμα ερωτήματα, όπως ποιος έδωσε τις εντολές στις δύο φάσεις της τραγωδίας και τι ευθύνες υπάρχουν.

Ο επικεφαλής του SLpress.gr, αρθρογράφος και συγγραφέας Σταύρος Λυγερός, μιλώντας στον 98.4, εξήγησε γιατί την ώρα που στη Βουλή εξελίσσεται το πολιτικό παιχνίδι για τα Τέμπη τα κρίσιμα ποιος έδωσε τις εντολές στις δύο φάσεις της τραγωδίας και τι ευθύνες υπάρχουν, αφενός μέχρι και την σύγκρουση των δύο τρένων, αφετέρου αλλά κυρίως για τις διαδικασίες συγκάλυψης μετά την σύγκρουση, είναι τα πιο σημαντικά σε αυτή την συγκυρία που θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα.

Ιδίως το ποιοι έδωσαν εντολές για να καλυφθεί η υπόθεση της έκρηξης στην εμπορευματική αμαξοστοιχία, για τα εκρηκτικά υλικά που προφανώς μετέφερε παράνομα, αλλοιώνοντας τον χώρο του δυστυχήματος από την πρώτη στιγμή και καλύπτοντας ενδεχομένως με όρους υποκόσμου, μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτή την υπόθεση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι