ΣΑΕ|Ε: Η Golden Visa εξαιρετικό επενδυτικό εργαλείο – Η αλλαγή του προγράμματος να έχει μακρόπνοο επενδυτικό χαρακτήρα

ΣΑΕ|Ε: Η Golden Visa εξαιρετικό επενδυτικό εργαλείο – Η αλλαγή του προγράμματος να έχει μακρόπνοο επενδυτικό χαρακτήρα

Ο ΣΑΕ|Ε (Σύνδεσμος Ανώνυμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας) απέστειλε σήμερα επιστολή στους Υπουργούς Κωστή Χατζηδάκη (Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών), Κώστα Σκρέκα (Ανάπτυξης) & Σταύρο Παπασταύρου (Επικρατείας), παρεμβαίνοντας στο δημόσιο διάλογο για το πρόγραμμα της Golden Visa.

Η επιστολή έχει σκοπό να συμβάλει στον εν εξελίξει δημόσιο διάλογο για τον θεσμό της Golden Visa παρουσιάζοντας συγκεκριμένες θέσεις του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας (ΣΑΕΕ) όπως διαμορφώθηκαν κατόπιν σχετικού Συνεδρίου.

Ο ΣΑΕΕ (που λειτουργεί συνεχώς από το 1922 με σημαντική συνεισφορά στον δημόσιο λόγο), οργάνωσε πρόσφατα το 1st Real Estate Conference με θέμα «Golden Visa: Αναπτυξιακό ή ευκαιριακό μέτρο;». Το Συνέδριο παρακολούθησαν άνω των 150 συμμετεχόντων από όλες τις κατηγορίες των εμπλεκομένων στην αγορά ακινήτων: κατασκευαστές, μεσίτες, ιδιοκτήτες, μισθωτές, σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας κ.λπ.

Η επιτυχία του Συνεδρίου οδήγησε στην στελέχωση της Επιτροπής Ακινήτων του ΣΑΕΕ και την δημιουργία της Ομάδας Εργασίας Golden Visa που αποτελείται από αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς ακινήτων με ειδικότερη γνώση του θέματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι