Τσίπουρο ΑΡΟΔΟ: ένα ακόμα νέο ελληνικό απόσταγμα για το χαρτοφυλάκιο της Beverage World 

Τσίπουρο ΑΡΟΔΟ: ένα ακόμα νέο ελληνικό απόσταγμα για το χαρτοφυλάκιο της Beverage World 

 Το τσίπουρο ΑΡΟΔΟ είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ανανεωμένο all around the clockportfolio της Beverage World, το οποίο ενισχύει τη νέα κατηγορία των ελληνικών αποσταγμάτων. Πρόκειται για ένα τσίπουρο αποκλειστικής παραγωγής για την εταιρεία, που έχει στόχο να ταξιδέψει τους καταναλωτές και να τους συντροφεύσει στις όμορφες στιγμές τους γύρω από το τραπέζι. 

Με το συμβολικό όνομα ΑΡΟΔΟ – καράβι που δεν πιάνει λιμάνι – το νέο τσίπουρο μας  υπενθυμίζει ότι σημασία έχει το ταξίδι με ή χωρίς παρέα και όχι τόσο ο προορισμός. Για αυτό, έρχεται να μας ταξιδέψει νοητά σε θαλασσινά ταξίδια και εικόνες καλοκαιριού και να μας συνοδέψει σε αυθεντικές στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς.  

 Το διπλής απόσταξης τσίπουρο ΑΡΟΔΟ παράγεται με φροντίδα και αγάπη εμποτισμένη σε κάθε σταγόνα σε παραδοσιακά αποστακτήρια με χάλκινους άμβυκες, χωρίς προσθήκη γλυκάνισου. Πρόκειται για μια διαδικασία που απαιτεί μεράκι και αφοσίωση, αλλά οδηγεί και σ’ ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας. Η παραδοσιακή συνταγή του ΑΡΟΔΟ από επιλεγμένες ποικιλίες από Μοσχάτο Αμβούργου και Ροζακί Θράκης, το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία λόγω της γεμάτης γεύσης και των πλούσιων αρωμάτων. 

 Το τσίπουρο ΑΡΟΔΟ διανέμεται αποκλειστικά από την Beverage World σε όλη την Ελλάδα. 

Σχετικά με τη Beverage World  

Η Beverage World, ιδρύθηκε το 2005, με στόχο να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα και γευστικές προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε περίσταση, καλύπτοντας τις ανάγκες τους στο πλαίσιο της “all around the clock” στρατηγικής της. Το σημερινό portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει  κορυφαία προϊόντα που είναι γνωστά παγκοσμίως, όπως Lavazza, Angostura,  AXIA, Mataroa, την Chopin luxury vodka και την Calle 23, το Ούζο 12, την ελληνική craft μπύρα VOREIA και πολλά άλλα. 

 Σχετικά με τον όμιλο Φώτος Φωτιάδης  

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, με μια ιστορία πέραν των 80 ετών, κατέχει ηγετική́ θέση στην παραγωγή και εμφιάλωση ποτών, στην εμπορία ποτών και άλλων προϊόντων, στην ανάπτυξη γης και στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία. Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, έχει συνάψει ένα ευρύ δίκτυο απαιτητικών διεθνών συνεργασιών και αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες εταιρειών κολοσσών παγκοσμίου φήμης, όπως Carlsberg, Diageo, Jose Cuervo, Danone, Gruppo Campari, Moet Hennessy, Osotspa, Lanson, Lavazza, Ασφαλιστικό κολοσσό ΑΧΑ και πολλές άλλες. 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι