Μαζί με τον κορονοϊό να μη φύγει και η πατρίδα μας…

Μαζί με τον κορονοϊό να μη φύγει και η πατρίδα μας... Θεόδωρος Κατσανέβας
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Τρομοκρατημένοι οι Έλληνες πολίτες από τον κορονοϊό, αντιπαρέρχονται μακροπρόθεσμα κρίσιμα θέματα όπως η επερχόμενη περαιτέρω οικονομική μας κατάρρευση. Κάτι τέτοιο έχει ως συνέπεια, εκτός των άλλων, την ακόμα μεγαλύτερη φυγή νέων Ελλήνων στο εξωτερικό. Η εφιαλτική αυτή προοπτική, σε συνδυασμό με τη μαζική μουσουλμανική εισβολή, προδικάζουν την εθνολογική μας αλλοίωση, την ισλαμοποίηση και τουρκοποίηση της χώρας.

Αυτές τις ώρες που ο κόσμος έχει στρέψει την προσοχή του στον θάνατο που χτυπά ύπουλα την πόρτα μας, μεταφέρονται από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στην ηπειρωτική χώρα πολλές χιλιάδες μουσουλμάνοι έποικοι. Οι περισσότεροι από αυτούς θα παραμείνουν μόνιμα εδώ. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδύνατο να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία και πολύ απίθανο να μεταφερθούν στην Ευρώπη όπου τα σύνορα είναι ασφυκτικά σφραγισμένα.

Ήδη στην Ελλάδα, το 20%, του γερασμένου πληθυσμού της είναι μουσουλμάνοι. Συγκεκριμένα, ο αριθμός φτάνει περίπου τα 1,8-2 εκατ., εφόσον συμπεριληφθούν αυτοί της Δυτικής Θράκης μαζί με τους νόμιμους και παράνομους ομόθρησκούς τους που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι ποτέ και πουθενά δεν ενσωματώθηκαν στις τοπικές και εθνικές κοινωνίες. Ο αριθμός αυτός θα πολλαπλασιαστεί από τη συνεχόμενη εισβολή και τις πολλές γεννήσεις των υπεργεννητικών μουσουλμάνων γυναικών, σε αντίθεση με τις υπογεννητικές Ελληνίδες.

Παράλληλα, προβλέπεται ακόμα μεγαλύτερη μαζική έξοδος νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, ως συνέπεια των τραγικών οικονομικών επιπτώσεων από τον κορονοϊό. Έτσι, η δημογραφική-εθνολογική ανατροπή σε βάρος των γηγενών Ελλήνων είναι δεδομένη, αν δεν ληφθούν άμεσα ριζικά μέτρα. Εκτός από την αποστασιοποίηση από την υφεσιακή πολιτική που επιβάλλει το Βερολίνο, πρώτιστο μέτρο είναι το σφράγισμα των συνόρων για όλους ανεξαιρέτως τους μουσουλμάνους μετανάστες που κατευθύνει εδώ συστηματικά και με σχέδιο ο “σουλτάνος”.

Επαναπροώθηση προσφύγων

Επιπλέον, επιβάλλεται η επαναπροώθηση στις χώρες τους όσων δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες και κυρίως αυτών που έχουν παραβατική ή αντικοινωνική συμπεριφορά. Παράλληλα, αναγκαία είναι η παροχή ιδιαίτερα ισχυρών κινήτρων για τη γεννητικότητα των Ελληνίδων γυναικών, καθώς και η επιλεκτική και ελεγχόμενη αποδοχή αφομοιώσιμων στην ελληνική κοινωνία μη μουσουλμάνων μεταναστών.

Η αμφιβολία για πόσο ακόμα η Ελλάδα θα παραμείνει ελληνική, αναδεικνύεται με ψυχρά, έγκυρα στατιστικά στοιχεία. Η γνώση είναι η άμυνα και η δύναμή μας απέναντι στα ψέματα και την εθνοκτόνα παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, όπως και στη δράση της 5ης φάλαγγας των δικαιωματιστών”. Οι τελευταίοι συνειδητά ή ασυνείδητα στοχεύουν στη διάλυση του Ελληνισμού.

  "Η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από την Τουρκία" το μετεκλογικό μήνυμα Ερντογάν

Ο τρόμος του κορονοϊού κάποτε θα φύγει. Είναι ανάγκη να προσέξουμε να μη χάσουμε μαζί του και την πατρίδα μας από την καταβαράθρωση της οικονομίας, τη μαζική μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον εποικισμό της από μη αφομοιώσιμους μουσουλμάνους εποίκους. Αυτό είναι το κυρίως ζητούμενο. Να δούμε μακριά και όχι κοντόφθαλμα. Και να δράσουμε κατάλληλα και άμεσα.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι