ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΔΕ για το σαμποτάζ στον server που τίναξε στον αέρα τις εξεταστικές του ΕΚΠΑ

ΕΔΕ για το σαμποτάζ στον server που τίναξε στον αέρα τις εξεταστικές του ΕΚΠΑ

Οι πρυτανικές αρχές αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διενέργεια ΕΔΕ καθώς φοιτητές και διοικητικοί υπάλληλοι φέρεται να “έριξαν” τον server προκειμένου να μην διεξαχθούν οι διαδικτυακές εξετάσεις στο ΕΚΠΑ.

Ακόμη οι πρυτανικές αρχές ζητούν μεγαλύτερη ασφάλεια στο κτίριο όπου στεγάζονται οι κρίσιμες υποδομές του πανεπιστημίου για τη διεξαγωγή των εξ αποστάσεως εξετάσεων. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Το πρόβλημα με τον server αποκαταστάθηκε μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά, ενώ οι εξετάσεις θα προγραμματιστούν εκ νέου. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε και διαμαρτυρία έξω από το Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης του πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές από την πλευρά τους κάνουν λόγο για «καταστολή και υπονόμευση των αγώνων» τους αναφερόμενοι στην εξ αποστάσεως εξεταστική.

Η ανάρτηση στο Facebook

«AΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΈΠΕΣΕ

Οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής!

Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι