ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φλόγες βεντέτας στο Δροσερό – Κάηκε το σπίτι του “φονιά του TikTok”

Φωτιές στο Δροσερό Ξάνθης - Κάηκε το σπίτι του δράστη και του αδελφού του

Χαρακτηριστικά βεντέτας παίρνει το έγκλημα στο χωριό Δροσερό Ξάνθης με δράστη έναν 37χρονο και θύμα 46χρονο συντοπίτη του. Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής εκφράζουν φόβους ότι η κατάσταση οδηγείται στα άκρα, καθώς στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν δύο εμπρησμοί, ο ένας στο σπίτι του δράστη και ο άλλος του αδελφού του.

Οι δύο οικογένειες, του 37χρονου δολοφόνου και του αδερφού του είχαν απομακρυνθεί από τα σπίτια φοβούμενες για αντίποινα των συγγενών του θύματος, που είχαν προαναγγείλει με βίντεο στο TikTok πράξεις εκδίκησης. Ο ένας από τους εμπρησμούς μάλιστα καταγράφηκε σε video που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή οι τέσσερις κατηγορούμενοι. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο γιων και του γαμπρού του 37χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία.

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (19/3) στο Δροσερό όταν τέσσερα άτομα, ο πατέρας με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του, πήγαν στο σπίτι του θύματος και έπειτα από διένεξη για προσωπικές διαφορές ο 46χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Κατόπιν, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, βαριά τραυματισμένος και μετά το χειρουργείο στις 5.00 τα ξημερώματα κατέληξε.

Ο 37χρονος, όπως λέει ο ίδιος, αποφάσισε να σκοτώσει τον 46χρονο συμπέθερό του ως “καρφί” και υπαίτιο της διάλυσης του γάμου. Τον έπιασε στον ύπνο, σκοτώνοντάς τον μπροστά στην γυναίκα του, τον ένα γιο του και στα τέσσερα εγγόνια του, που ήταν στο ίδιο δωμάτιο, στο συνοικισμό των Ρομά, στο Δροσερό. Ο δράστης ανέβασε στη συνέχεια βίντεο στο TikTok την ώρα που πήγαινε να παραδοθεί στην αστυνομία, λίγη ώρα αφότου έριξε πέντε σφαίρες εξ’ επαφής στον άτυχο 46χρονο. Στο video αυτό ακούγεται να εκτοξεύει απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους». 

Τώρα, αναρτήθηκαν και νέα video με απειλές εκατέρωθεν και όπως αναφέρει ο ιστότοπος xanthinews το χωριό Δροσερό βρίσκεται σε αναβρασμό. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή, ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να έχουν φύγει εκτός ελέγχου. Ο 36χρονος είχε συλληφθεί στις 24 Ιανουαρίου για υπόθεση ναρκωτικών και είχαν βρεθεί στην κατοχή του όπλα και χειροβομβίδες. Εντούτοις πήρε προθεσμία να απολογηθεί και εν συνεχεία δεν κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ήταν υπόδικος μεταξύ άλλων και για ληστεία.

Αναλυτικά, τότε είχαν βρεθεί στην κατοχή του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 88 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 34 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, δύο πιστόλια, 47 φυσίγγια, τρεις χειροβομβίδες, αμυντικού τύπου, μια σιδηρογροθιά, το χρηματικό ποσό των 3.690 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

https://youtu.be/A74G4audL_c

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι