ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μέχρι και για κατοχή χειροβομβίδων είχε συλληφθεί ο “φονιάς του TikTok”!

Μέχρι και για κατοχή χειροβομβίδων είχε συλληφθεί ο “φονιάς του TikTok”!

Μιλώντας τουρκικά στο βίντεο που ανέβασε ο Ρομά για το φόνο του συμπέθερού του στην Ξάνθη, διαμήνυσε ότι ακόμα κι αν τον κλείσουν φυλακή 40 χρόνια, όταν βγει θα σκοτώσει όποιον τολμήσει να πειράξει συγγενή του. “Ο φονιάς του TikTok” προφανώς φοβάται τυχόν βεντέτα, επειδή είχε συνεργούς στο έγκλημα και τα παιδιά του, τα οποία έχουν ήδη συλληφθεί, όπως και ο γαμπρός του.

Πρόκειται για έναν 36χρονο υπόδικο και με βαρύ μητρώο, ο οποίος εντούτοις κυκλοφορούσε ελεύθερος. Χθες τελικά σκότωσε τον 46χρονο Ρομά συμπέθερό του, θεωρώντας ότι τον είχε “καρφώσει” στην αστυνομία για εμπορία ναρκωτικών και ότι ήταν η αιτία που χάλασε ο γάμος των παιδιών τους. Η κόρη του δράστη είχε παντρευτεί σε εφηβική ηλικία, όπως είθισται στους Ρομά, τον γιο του θύματος, αλλά οι σχέσεις των δύο οικογενειών δεν ήταν πλέον καλές.

Ο 36χρονος, όπως λέει ο ίδιος, αποφάσισε να σκοτώσει τον 46χρονο συμπέθερό του ως “καρφί” και υπαίτιο της διάλυσης του γάμου. Τον έπιασε στον ύπνο, σκοτώνοντάς τον μπροστά στην γυναίκα του, τον ένα γιο του και στα τέσσερα εγγόνια του, που κοιμούνταν στο ίδιο δωμάτιο, στο συνοικισμό των Ρομά, στο Δροσερό Ξάνθης. Ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok την ώρα που πήγαινε να παραδοθεί στην αστυνομία, λίγη ώρα αφότου ότου έριξε πέντε σφαίρες εξ’ επαφής στον άτυχο 46χρονο και σε αυτό ακούγεται να εκτοξεύει απειλές!

Με βαρύ ιστορικό

Ο 36χρονος είχε συλληφθεί στις 24 Ιανουαρίου για υπόθεση ναρκωτικών και είχαν βρεθεί στην κατοχή του όπλα και χειροβομβίδες. Εντούτοις πήρε προθεσμία να απολογηθεί και εν συνεχεία δεν κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ήταν υπόδικος μεταξύ άλλων και για ληστεία. Αναλυτικά, τότε είχαν βρεθεί στην κατοχή του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 88 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 34 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, δύο πιστόλια, 47 φυσίγγια, τρεις χειροβομβίδες, αμυντικού τύπου, μια σιδηρογροθιά, το χρηματικό ποσό των 3.690 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σήμερα συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι και δύο γιοί του δράστη, ηλικίας 17 και 18 ετών αντίστοιχα, και ένας γαμπρός του, ηλικίας 17 ετών. Στη δικογραφία οι διώξεις αναφέρουν ανθρωποκτονία με δόλο εκ προμελέτης, οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι τρεις έφηβοι κατηγορούνται ότι είχαν πάει μαζί με τον δράστη τα χαράματα στο σπίτι του θύματος, έσπασαν μαζί την πόρτα και, εν συνεχεία, ο 36χρονος σκότωσε τον συμπέθερό του στο κρεβάτι του.

Ο δράστης σχετιζόταν με μουσικούς της τραπ και ανέβαζε βίντεο στα οποία εξυμνούσε τα καλάσνικοφ. Κυκλοφορούσε με πολυτελή ΙΧ και είχε εν γένει ακριβά γούστα….

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι