ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η προαναγγελθείσα γυναικοκτονία στην Κρήτη

Βίντεο με τον 54χρονο να κυνηγά με το μαχαίρι την Νεκταρία

Είχε απειλήσει ότι θα σκότωνε την γυναίκα του, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα το έκανε. Ο 54χρονος άνδρας όμως σήμερα, στις 08:30 π.μ., πήγε οπλισμένος με μαχαίρι και την μαχαίρωσε πάνω από πέντε φορές στο χώρο, όπου η 48χρονη εν διαστάσει σύζυγός του πήγαινε να πιάσει δουλειά. Αν και έμεναν χωριστά από καιρό, οι καβγάδες μεταξύ τους παρέμεναν έντονοι και εκείνη είχε αποφασίσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Πρόκειται για την 13η δολοφονία γυναίκας φέτος στη χώρα.

Ο δράστης μετά το έγκλημα πήγε σε γκρεμό και εκεί, εξακολουθώντας να κρατά το μαχαίρι, άρχισε να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει αν πλησιάσουν οι αστυνομικοί. Επί τόπου πήγε και ο μεγάλος του γιος, που τελικά μετά από 7 ώρες, μαζί με τον διαπραγματευτή της αστυνομίας, τον έπεισαν να παραδοθεί. Για το ιστορικό, σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο 54χρονος ήταν ιδιαίτερα εύπορος, αλλά χρεοκόπησε και ενδεχομένως τότε να άρχισαν και τα οικογενειακά προβλήματα.

Πέρσι η γυναίκα του αποφάσισε να τον εγκαταλείψει, παρότι είχαν τέσσερα παιδιά, ηλικίας 18 έως 25 ετών. Τα μικρά είναι δίδυμα, αγόρι και κορίτσι. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που χώρισαν. Η 48χρονη κατά καιρούς εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα και φέρεται μάλιστα να έκανε δυο-τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα και να στηρίξει και τα τέσσερα παιδιά τους.

Πρόσφατα ο δράστης είχε πει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι αν δεν ξαναγυρνούσε η γυναίκα του στο σπίτι θα την σκότωνε, όμως κάνεις δεν πίστεψε ότι αυτό που έλεγε, το εννοούσε. Σύμφωνα με μια εξαδέλφη του, χθες ο 54χρονος είδε στο Facebook φωτογραφία ενός φίλου του με την άτυχη Νεκταρία και τεκμαίροντας ότι είναι πια ζευγάρι με την πρώην του, έγινε έξαλλος.

Η άτυχη γυναίκα έμενε στην Ιεράπετρα με τον σύντροφο που είχε αποκτήσει πρόσφατα (άγνωστο αν πρόκειται για φίλο του πρώην συζύγου, αν και μετά από 30 χρόνια γάμου οι φίλοι είναι κοινοί). Το ζευγάρι έφυγε μαζί του σήμερα το πρωί για να πάει εκείνος για δουλειά, αλλά και για να συνοδεύσει εκείνην στην δική της. Η 48χρονη είχε ραντεβού για να αναλάβει κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια στον οικισμό Περιστερά στο Λασίθι.

Όταν ο σύντροφός της που την είχε συνοδεύσει, αποχώρησε, εμφανίσθηκε ο εν διαστάσει σύζυγος με τη μοτοσικλέτα του. Αρχικά χτύπησε την πρώην γυναίκα του με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε και την έριξε κάτω. Στη συνέχεια την έσυρε και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Η ανατριχιαστική αφήγηση

H κόρη της διευθύντριας των ενοικιαζόμενων δωματίων όπου πήγαινε για δουλειά το θύμα, είπε: «Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε…. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια το θύμα πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω».

»Σηκώνεται η κοπέλα και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου στο πάρκινγκ είδε εκεί απόλυτα ψύχραιμο τον 54χρονο και δεν κατάλαβε ότι ο άνδρας σκότωσε τη Νεκταρία. Πίστεψε προς στιγμήν ότι ίσως η γυναίκα είχε κρυφτεί… Του λέει “Πού είναι η Νεκταρία; Τί της έκανες;” και αυτός της απαντά “Είχαμε προηγούμενα” και έφυγε.

»Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παράτησε και έφυγε πεζός και πήγε προς το γκρεμό». Η ίδια συνεχίζει: «Μετά η μητέρα μου αναζήτησε την γυναίκα και την βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε».

https://www.youtube.com/watch?v=q5KTzBKqpbw&t=1s

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι