Κατέληξε η 21χρονη – Δωρεά των οργάνων της από την οικογένεια (video)

Υπέκυψε το πρωί η 21χρονη - Δωρεά των οργάνων της από την οικογένεια,

Κατέληξε σήμερα το πρωί η 21χρονη φοιτήτρια που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Τρίτη 22/11 και έδινε μάχη για τη ζωή  διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. H νεαρή κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς.

Το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο 26χρονος οδηγός που έχει συλληφθεί παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ βαριά την 21χρονη φοιτήτρια, στο ύψος της Καμάρας, στην Εγνατία.  Στη συνέχεια έκανε όπισθεν και αναστροφή και τη χτύπησε δεύτερη φορά και την εγκατέλειψε αβοήθητη στο δρόμο. Ο οδηγός, αλβανικής υπηκοότητας, έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας από το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Ασβεστοχωρίου. Αφού παρήλθε το 48ωρο αυτόφωρο, παρουσιάστηκε την Πέμπτη στην Αστυνομία. Την προηγούμενη μέρα είχε συλληφθεί η 19χρονη συνοδηγός.

Όπως έγινε γνωστό, ο αλβανικής καταγωγής οδηγός κατηγορείται -σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας- για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, όπως επίσης για εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια. Η κατηγορία αναμένεται να τροποποιηθεί, μετά τον θάνατο της νεαρής φοιτήτριας.

Τι δήλωσε ο οδηγός

Ο δικηγόρος της οικογένειας είχε χαρακτηρίσει ως προκλητικότατες τις δηλώσεις του οδηγού ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «αν η κοπέλα περνούσε τη διάβαση δεν θα είχε συμβεί το περιστατικό». Το video από την ώρα του φοβερού τροχαίου είναι από το protothema.gr

https://youtu.be/Wqd0FPgrhJE

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι