ΑΠΟΨΗ

Μόνο καφέ στην Κατεχάκη δεν πίνει η ΜΙΤ!

Μόνο καφέ στην Κατεχάκη δεν πίνει η ΜΙΤ! Κωνσταντίνος Κόλμερ

Δεν χρειάζονται οι γείτονες “να έλθουν ένα βράδυ” ως απειλεί ο Ερντογάν. Είναι ήδη εδώ! Ο “τέως” πράκτωρ των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) Σουλεϊμάν D, 32 ετών, κάτοικος Μυτιλήνης (!) παγίδευσε έξι Τούρκους “μαφιόζους” (ή μήπως Κούρδους;) που τετραμελές εκτελεστικό απόσπασμα δολοφόνησε την περασμένη Τετάρτη, στη Λούτσα.

Ο άμεσος συνεργός θα κατέφευγε στην Τουρκία, αν δεν είχε συλληφθεί τυχαίως στο αεροδρόμιο των Σπάτων, μία ώρα μετά την δολοφονία. Και τότε τα ίχνη του θα εξαφανίζονταν στην απύθμενη Ανατολή κι άλλη μία, μαζική ανθρωποκτονία θα παρέμενε ανεξιχνίαστη, όπως πολλές άλλες…

Το ερώτημα που πλανάται είναι όχι πώς ήλθαν στην Ελλάδα οι έξι “μαφιόζοι” ενός γνωστού στην Ιnterpol κακοποιού, διαμένοντος στην Ιταλία, ούτε αν ο Σουλεϊμάν D ήταν όργανο της ΜΙΤ ή του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν. Αλλά πώς Τούρκοι “σύνδεσμοι” (τηλεοπτικός ευφημισμός των συνεργών σε πολλαπλή δολοφονία) δρουν ανεξέλεγκτα στην χώρα μας, σε πολλαπλά επίπεδα: Από συνοριακούς σταθμούς κι αστυνομικά τμήματα, μέχρις στα κέντρα ενημερώσεως και “δεξαμενές σκέψεως” (Think tank). Πώς επανδρώνονται, χρηματοδοτούνται και κινούνται ελεύθερα, υποσκάπτοντας το αίσθημα ασφαλείας του ελληνικού λαού.

Δεν χρειάζεται να αναζητούνται οι δράστες πυρκαγιών, ανατινάξεων αποθηκών πυρομαχικών και καταστροφής ελικοπτέρων, ούτε να συντηρούνται χιλιάδες αστυνόμοι που ασχολούνται με την φύλαξη “υψηλών προσώπων” (όπως ενός μέχρι πρότινος άγνωστου και στην πραγματικότητα μη στελέχους της αριστερής αντιπολίτευσης) με την επιβολή προστίμων και την επίδοση δικαστικών εγγράφων.

Είναι ηλίου φαεινότερο πόθεν προέρχονται οι δολοφόνοι και το χειρότερο είναι πως φοβάμαι ότι έχουν διαβρώσει μέχρι και τους μηχανισμούς ασφαλείας της χώρας μας. Απορίας άξιο παραμένει πώς ο Ερντογάν δεν έχει ακόμη καταλάβει το… Τουρκολίμανο και δεν “πίνει τον καφέ του” στην οδό Κατεχάκη!

Σοβαρά ερωτήματα 

Περαιτέρω μήπως οι πολιτικές έριδες της γείτονος μεταφέρονται αυτούσιες στην χώρα μας;
Θέλει ο Ερντογάν “φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα”, αλλά το βαθύ κράτος τις αντιστρατεύεται;
Μήπως οι μυστικές υπηρεσίες του ετοιμάζουν την διάδοχο κατάσταση, με τον νυν υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, τέως αρχηγό της ΜΙΤ, με τον οποίον άρχισε “διάλογο” ο κ. Γεραπετρίτης; Τι συμβαίνει με την εγχώριο πολεμική κατά του Νίκου Δένδια και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ; Γιατί αναβλήθηκε προσώρας, η συνάντηση κορυφής Ελλάδος και Τουρκίας; Εν τέλει , γιατί αποκρύβει απ’ τα ΜΜΕ, η συντριπτική καταδίκη της Τουρκίας, υπό του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την Κύπρο;

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό. Η δολοφονία των έξι υπό της ΜΙΤ επί του ελληνικού εδάφους παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία. Αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια, εκθέτει τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδος και εις άλλην σοβαρά χώρα θα ήταν και αιτία διακοπής των διπλωματικών σχέσεων. Εδώ δεν ανακοινώθηκε εισέτι η επέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ενώ η ζωή του αμέσου συνεργού και μοναδικού μάρτυρος τίθεται εν κινδύνω. Διεθνής διαμαρτυρία δεν έγινε ακόμη από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Όλα αυτά απαιτούν απαντήσεις που παραλείπονται από τον πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη και καλύπτονται από τα συμβάντα στην… Μακρόνησο.

Τα ΜΜΠ (μέσα μαζικής παραπληροφόρησης) απασχολούν την κοινή γνώμη με φαιδρότητες, ενώ ενός εστί χρεία: Η αποκατάσταση της εθνικής ασφάλειας που είναι διάτρητος από Τούρκους “συνδέσμους” μετά την Μεταπολίτευση, όπως προηγουμένως, από σύμμαχο χώρα, με τα γνωστά-τραγικά αποτελέσματα για τον Ελληνισμό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι