ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεκρός βρέθηκε στη Σύμη ο Μάικλ Μόσλεϊ του BBC

Νεκρός βρέθηκε σε ακτή της Σύμης ο παρουσιαστής του ΒΒC Μάικλ Μόσλεϊ,

Νεκρός βρέθηκε το πρωί στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δήμο Σύμης, ο 67χρονος βρέθηκε κοντά σε φράχτη σε βραχώδη περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες δηλαδή. Τη σορό του παρουσιαστή εντόπισε ο δήμαρχος του νησιού μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης, που πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στην περιοχή των ερευνών.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και το συνεργείο επέβαιναν σε βάρκα και πραγματοποιούσαν συνέντευξη. Ο οπερατέρ εντόπισε σε πολύ κοντινή απόσταση από την παραλία, σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο με πέτρινο φράχτη, κάτι που θύμιζε ανθρώπινη φιγούρα. Με τη βοήθεια της κάμεράς του διαπίστωσε ότι πράγματι επρόκειτο για τη σορό του άτυχου παρουσιαστή του BBC.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και η οικογένεια του 67χρονου για την επίσημη ταυτοποίηση της σορού και τη μεταφορά της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι