ΣΧΟΛΙΟ

Ο ανώτατος δικαστής, τα ναρκωτικά και τα ανομολόγητα “πάρτι”…

Ο ανώτατος δικαστής, τα ναρκωτικά και τα ανομολόγητα "πάρτι"... Κόμπρα

Σαν να μην έφτανε η υπόθεση με το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών, που κατηγορείται πως είχε στήσει κανονική βιομηχανία έκδοσης πλαστών ταυτοτήτων για “νονούς” της νύχτας και “βαρόνους” του υποκόσμου, μία νέα δυσώδης υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ανώτατος δικαστής κι όχι όποιος-όποιος: αναφερόμαστε σε αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας!

Η ιστορία ξεκίνησε ως εξής: Μία περίπολος ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησε για έλεγχο τρία άτομα, έξω από το σπίτι του δικαστικού στην Ηλιούπολη. Στα άτομα αυτά, που –σύμφωνα με τις διαθέσιμες δημοσιογραφικές πληροφορίες– είναι ανήλικοι, βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, κοκαΐνης και χασίς. Όταν ρωτήθηκαν από τους αστυνομικούς “που τα βρήκαν”, έριξαν την “βόμβα”: τους τα έδωσε ο δικαστικός στο σπίτι του!

Αμέσως ενημερώθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του δικαστικού, στο οποία κατασχέθηκε ένα μπουκάλι με υπολείμματα κοκαΐνης. Ο ίδιος δεν συνελήφθη (ισχύει ακαταδίωκτο για ανώτατους δικαστικούς και ακολουθούνται άλλες διαδικασίες). Παραδέχτηκε, όμως, πως γνωρίζει τα τρία άτομα: πρόκειται για έναν Ρομά, έναν Αλβανό και έναν Ινδό.

Όπως ήταν αναμενόμενο η υπόθεση έπεσε σαν βόμβα στον χώρο της Δικαιοσύνης και όχι μόνο, καθώς πρόκειται για “βαρύ” όνομα. Ο ίδιος είναι αντιπρόεδρος και η σύντροφός του (δεν εμπλέκεται στην υπόθεση), που μένει στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε ξεχωριστό διαμέρισμα, είναι πρώην πρόεδρος.

Μέχρι στιγμής, ο δικαστικός βαρύνεται με πλημμεληματική κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών και όχι για εμπορία. Κι όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται για εμπορία, αλλά για άλλου χαρακτήρα υπόθεση – σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Φυσικά, εάν όντως οι τρεις νεαροί είναι ανήλικοι, η υπόθεση σοβαρεύει, όχι μόνο γιατί τους προμήθευε ναρκωτικά, αλλά και για τα ανταλλάγματα που προσδοκούσε από αυτούς.

Και σταματώ εδώ. Ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα για τις “ιδιαίτερες” σεξουαλικές του προτιμήσεις, που όταν έχουμε να κάνουμε με ανηλίκους δεν έχουμε να κάνουμε με απλές σεξουαλικές ιδιαιτερότητες (όπως ήταν η σχέση ενός εισαγγελέα με γνωστή τρανσέξουαλ, μερικά χρόνια χρόνια πριν, που είχε αναστατώσει τα Μίντια και την Δικαιοσύνη) αλλά με ποινικά κολάσιμες πράξεις, που τιμωρούνται αυστηρά. Περιττεύει να αναφέρουμε την υπόθεση του προφυλακισμένου πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έπεται συνέχεια, αφού στους κύκλους του Συμβουλίου Επικρατείας οι προτιμήσεις του κατηγορούμενου πλέον ήταν γνωστές και πολλά ακούγονταν για τα “πάρτι” και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη και στο εξοχικό του στο Πήλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν, η ομάδα ΔΙΑΣ δεν βρέθηκε τυχαία στο σημείο. Οι γείτονες δυσανασχετούσαν και φαίνεται πως ειδοποίησαν…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι