ΣΧΟΛΙΟ

Ο εισαγγελέας ασκεί διώξεις δεν κάνει το διαιτητή μεταξύ ΠΑΕ

Ο εισαγγελέας ασκεί διώξεις δεν κάνει το διαιτητή μεταξύ ΠΑΕ, Αντώνης Κουμιώτης

Ότι η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης κάλεσε σε “σύσκεψη”, προσέξτε σε “σύσκεψη” όπως διαβάζουμε στον φιλοκυβερνητικό Τύπο, τους εκπροσώπους των ΠΑΕ (Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες) και αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την δολοφονία του 19χρονου, είναι κάτι παραπάνω από άξιο προβληματισμού.

Ξεπερνώντας για λίγο –γιατί θα πρέπει και αυτό να μας απασχολήσει και μάλιστα σοβαρά– τις βαρύτατες ευθύνες λειτουργών της Δικαιοσύνης και αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη… Αρμόδιος υπουργός υπάρχει; Έχει το θάρρος να συσκεφτεί με τις ΠΑΕ και να καταθέσει ένα σοβαρό πλαίσιο Νόμου; Εάν όχι, γιατί;

Επιτέλους, διάκριση των εξουσιών λέγεται. Και εφόσον θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα σε αυτόν τον τόπο, θα πρέπει να εννοήσουμε ότι η καρέκλα κανενός αξιωματικού, πόσο μάλλον εκπροσώπου ΠΑΕ, δεν μπορεί να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με αυτήν του λειτουργού της Δικαιοσύνης!

Υ.Γ.: Ο Χρήστος Σαρτζετάκης, τον οποίο την Δευτέρα αποχαιρετούμε, έδειξε τον δρόμο σε πολύ πιο δύσκολες και ταραγμένες εποχές!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι