ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το βίντεο-σοκ με τον 35χρονο Ρομά

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το βίντεο με τον 35χρονο Ρομά

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τους Πατρινούς που φέρονται να ζήτησαν από 35χρονο Ρομά να γονατίσει για να πει την κάλαντα και εν συνεχεία του έβαλαν φωτιά στο παντελόνι. Το σοκαριστικό βίντεο, που σύμφωνα με πληροφορίες ανάρτησαν οι ίδιοι στα social media, αναστάτωσε την Πάτρα, καθώς και όλη την Ελλάδα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε τη διενέργεια ανακρίσεων, καθώς το θύμα δεν υπέβαλε μήνυση. Ο άνδρας κλήθηκε να δώσει κατάθεση στην Ασφάλεια για να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη στο γύρισμα του επίμαχου βίντεο. Οι συντάκτες του SLpress δεν μπόρεσαν να βρουν το επίμαχο βίντεο, ούτε έχουν επικοινωνήσει με τους υπαλλήλους της επιχείρησης.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος Ρομά υποστήριξε ότι κανείς δεν τον ανάγκασε να γονατίσει για να πει τα κάλαντα, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και πως κανείς δεν του έβαλε φωτιά για να γελάσει, υποστηρίζοντας πως το σκηνικό δημιούργησε ο ίδιος επειδή ήταν μεθυσμένος. Το ίδιο φέρεται να ισχυρίστηκαν και οι φερόμενοι δράστες. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πως ο άνδρας εμφανίζεται να παίρνει φωτιά, και πρέπει να σημειωθεί πως φέρεται για άτομο που πάσχει από νοητική στέρηση.

patra_fwtia_prank_xr

Το θέμα ήρθε στο προσκήνιο από το πρωτοσέλιδο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, ενώ το βίντεο έχει πλέον εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο 35χρονος πήγε να πει τα κάλαντα σε επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων και εκεί οι εργαζόμενοι φέρονται να τον εξευτέλισαν. Του είπαν ότι για να του δώσουν χαρτζιλίκι θα πρέπει να πει τα κάλαντα γονατιστός και εν συνεχεία άναψαν φωτιά με κίνδυνο να τον κάψουν. Η εφημερίδα είχε και καρέ-καρέ κάποια στιγμιότυπα.

φωτιά

Απίστευτη βαρβαρότητα

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου οι εργαζόμενοι ζήτησαν από τον άνδρα να πει γονατιστός το “Αρχιμηνιά” και μετά ένας από αυτούς έριξε οινόπνευμα στο παντελόνι του και του έβαλε φωτιά. Η βιντεοσκόπηση συνεχιζόταν, ενώ ο άνδρας προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά από τα ρούχα του.

φωτιά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ρομά αρχίζει βάζει τις φωνές και λέει ότι θα κάνει μήνυση, οπότε η παρέα των Πατρινών εμφανίζεται να προσπαθεί να τον εξευμενίσει. Όσοι βλέπουν το βίντεο ενημερώνουν την αστυνομία. Φωτογραφικά ντοκουμέντα του επικίνδυνου “καψονιού” φθάνουν στα γραφεία της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, το δημοσίευμα της οποίας θορύβησε τον Τάκη Θεοδωρικάκο που ζήτησε να διερευνηθεί αμέσως το περιστατικό. Ο βασανισμός του Ρομά αναρτήθηκε στα social media ως “στόρι” στο προφίλ ενός εκ των δραστών και όσοι πρόλαβαν να το δουν, διαπίστωσαν από τα σχόλια κάτω από αυτό, ότι πολλοί το έβρισκαν όντως αστείο!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι